Getting 200 but no response in PHR login API

Hey team,

I am getting this error while trying to authenticate a user as a PHR app. We are getting 200 responses but nothing in the response body.

curl --location --request POST ‘https://dev.abdm.gov.in/cm/v1/apps/login/hid/auth-init
–header ‘accept: /
–header ‘Content-Type: application/json’
–header ‘Authorization: Bearer eyJhbGciOiJSUzI1NiIsInR5cCIgOiAiSldUIiwia2lkIiA6ICJBbFJiNVdDbThUbTlFSl9JZk85ejA2ajlvQ3Y1MXBLS0ZrbkdiX1RCdkswIn0.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.GSaXk_qPenE28ei3rfpl2nKi5ov3Vs3D3eYAMy9fi26_iumgqPRJVO6Tzc_bA3d0O2ojGKtECujHlquQOlFQYcbR92_euQczeFN50GOCevXO2RRRMpY4L5JKesf5u3QInHodUyWxInDsQL4S_mVtYXUpcMlWFsTyYBWaaSRlMrOgG7p8rV1ahsg2SZshCk82XFsX_cXEaHYitxiHBzs_SR3bHacoBQLPUasIiDf5MdIR8rMUyUKuhd5UYOj8w2uMAhI6ze57XGNfoeu7_woUmsoD_4tQZRWOmstPoa7iBRPNVf75D20wBoeVVZoCKaLSYtaGlQ0IP3iRLkyItqboiQ’
–header ‘Cookie: TS011c04bd=01115a1c90c5513dc40f77ff74d6d9958cb5589b96bd10f511b4dd34a82eb91a8cfbad42e9b4484f20a328a356cf9afc8a34e976d5’
–data-raw ‘{
“healthIdNumber”: “72-8513-3424-1774”,
“purpose”: “CM_ACCESS”,
“authMode”: “MOBILE_OTP”,
“requester”: {
“type”: “PHR”,
“id”: “medibuddy”
}
}’

Hey,
any updates on this ???

@MustafizKaifee - Wrong requester id and type, need to pass right id and type here